vallat sableux et idyllisk landsted i Provence, gjesteboken
Northway
Northway AS,   Ruseløkkveien 59,   NO - 0251 Oslo,     +47 45 60 37 56,     e-mail: northway@uniquetours.no
Bilder

- - - Vingården blir bara finare och finare för varje år. Vi trivs som fiskar i vattnet. Vi har besøkt Emmaus som vanligt, jag kjöpte en keramiktavla och Silvia hittade fina fina oranga glas. Vi planterade en cypress i rondellen i stället för urnan som var stulen. Cypressen var 164 cm lång. Vädret har varit mycket bra. Tusen tack för en härlig och trevlig semester.

- - - Takk for noen fantastiske dager her på denne flotte plassen! Vi har brukt dagene til å besøke mange flotte byer, og ettermiddager/kvelder er benyttet her med nydelig mat og godt drikke, med andre ord: vi har storkost oss! Takk for denne gang!

- - - Vi har hatt noen supre dager på kokkekurs. Laget mange fantastiske retter og drukket mye god vin.
Mye god mat og veldig hyggelig selskap. Masse inspirasjon og god hjelp.
Takker kokkene våre for en kjempefin inspirasjon til å lage mat med god smak og kulinariske opplevelser. En smak av Provence - frister til gjentagelse. Elisabeth og Anne-Berit har vært tålmodige og kjempeflinke læremestere.

- - - Annhilds malerkurs, juni 2011: Dette har vært noen fantastiske dager på et imponerende sted. Utrolig stort arbeid og mot ligger bak dette stedet. Jeg er imponert over at noen går løs på slike prosjekt! Annhilds malerkurs har vært både morsomt, lærerikt og inspirerende. Fin variasjon i opplegget med 2 spennende utflukter samt kokkekurs! Dette har gitt mersmak! Tusen takk for meg!

- - - Hjertelig takk for herlige dager her på Vallat Sableux! Her har vi kost oss og følt oss hjemme fra første stund! Vi startet med omvisning, vinsmaking og shoppet vin på Château Beaumet. Utrolig flott, og været helt topp! Kl. 19 kom Alain og sønn og serverte «beuf en daube» og «crême brulée». En succéss! Vi som har vært her er mor J og far B og de fem barna, med svigersønn og barnebarn.
Hver morgen startet med jogging i åtte tida oppover åsen i fantastiske omgivelser, og så bøy og tøy på tunet. Fantastiske frokoster i provencalsk stil, og så ble det stranda i Cavalière-sur-mer eller Port Grimaud. F's bursdag ble feiret i St. Tropez. Vi besøkte skilpaddeparken, og en regnværsdag spiste vi pizza i Gonfaron. Mistral'en har herjet om natta så det knaket i hus og trær og vi hadde en uforglemmelig ettermiddag i hagen til vaktmannen Alain som endte med at han serverte et utsøkt måltid av kortreiste ingredienser, rett fra hagen! B og W koste seg i bassenget og lekte med hundene og Bambi. At det spøker i det blå rommet kan vi bekrefte! Men etter tre kraftige dunk i veggen fra B, ble det stille. Vi har hatt kraftig torden, lyn og plaskende regn, stiv kuling og stekende sol, fullmåne og regnbue. I og T kjørte til Gap og opplevde seieren til Tor Hushovd og Boason Hagen som vant Tour de France – reneste 17. mai! Om kveldene har vi lyttet til lydene fra schouette og cikadene. Nous aimons la Provence!! Og kommer gjerne tilbake!

- - - Annhilds malerkurs, september 2011: Dette er fjerde gangen vi har gleden av denne vakre plass. Vidunderlig og inspirerende sted for mine malerkurs. Vi stortrives her. Godt med sol og varme, vin, Alain's mat, Tore sine bussturer, plasking i pool, fotturer, druespising og ingen gjenferd. Takk! Vingården blir bare finere og finere.
Vi sitter her og døser etter en fantastisk uke med maling, sykling og ikke minst mange nye bekjentskaper. Blir litt av en overgang å komme heim til Tromsø og 4 grader!
Ja, det har vore ei stor oppleving å vere her for ein sørvest-lending. Ein stad fylt av opplevingar og inntrykk, vakre gjenstandar og utruleg trivelege folk; med Annhild og Tom som det aller beste vertskap. Vi får sende ein takk til eigarane som let oss få kome hit til dette vesle paradis!
Vi kom, vi så – og ble betatt! Dette har vært en fantastisk uke, inspirasjon av lys og farger, vakker natur og hyggelige mennesker. God mat og masse god vin – fantastisk god mat fra Alain's sønn. Og ikke minst, kokkekurs med Elisabeth og Tone. Herlig! Husbonden har syklet – og vi har gått gode turer! Takk for oss!
Vi har storkost oss med maling, sykling, god mat og vin i fantastiske varme omgivelser. Takk alle trivelige, morsomme, rause «tur-venner». Detti var no for to «trauste totninger»
Hjertelig takk! Dette har vært sjelsettende. Klima, farger, lys, lukter og jeg har malt, malt, malt, lært og følt og tenkt – og bare vært tilstede i atmosfæren. Kommer gjerne tilbake. Min kjære mann har gått turer, forsket i naturens mangfold her i Provence. Tusen takk. Vi kommer gjerne igjen.

Her kommer vi en gjeng på fjorten
Inn denne fantastiske porten
Til dette skjønne himmelrike
Dette kan vi alle like!

Teknikker og farger på lerret kom
Annhild svingte seg derom
Lærte fra seg med liv og latter
Vi storkoste oss – under store hatter

I ni seters buss med kjentmann Tore
Han loset oss 14 som Tore på spore'
Om servoen streika og lufta blei lei
Vi kom dit vi skulle og hjem i en fei

- - -Nå har vi feiret “Pappa Bamsens” 70 års dag i 7 herlige dager. Et mer fantastisk sted enn Vallat Sableux kunne vi ikke funnet! 3 generasjoner + gjester har gått rundt med store smil absolutt hele uken. Været har vært eventyrlig – kveldene lange….. Alle ønsker seg en uke til men pliktene kaller, og da møter vi hverdagen igjen i strålende form – og med gode minner fra et drømmested i Provence. MERCI ! (Da har vi kommet hjem fra en 120% vellykket tur. Stedet er helt fantastisk og særdeles smakfullt innredet….. Det har ikke vært en sky på himmelen og 30 graders varme…… Dette var definitivt et av de mest vellykkede opphold vi har hatt! Vi kommer gjerne tilbake!).

- - - Annhilds malerkurs, juni 2010: en uke vi aldri glemmer. Store variasjoner som omfatter mye latter, kokkelering, bussturer, sykkelturer og spaserturer. Takk for en herlig uke på et uforglemmelig sted og en super romkamerat, A.L.!! Jeg har lært å se “de nære ting” og har med Annhilds hjelp utviklet malingen. Har hatt en herlig uke med masse inspirasjon. Fine sykkelturer mellom vingårder. Flotte farger som forandrer seg. Herlig vin, herlig sted, flink kursleder, fin tur til Aix. Et på alle måter fargerikt og ikke minst lærerikt malerkurs som anbefales på det varmeste! Et fantastisk sted vi gjerne kommer tilbake til. Vi har funnet Provences atmosfære – lukter, smaker, farger, fuglekvitter med mer. Dette har inspirert oss til våre malerier, som vi tar med oss hjem til videre inspirasjon. Viva vertskap! Valmuer, vin & villsvin – varme, vann, vind & vakkert vær! Vidunderlig villa & vingård med vinranker. Voldsom vekst i virksomhet – varme valører i veggmalerier ved velvillige, vitale, virtuose Annhild! Varme, veldige vennskap – venner av Provence og Vallat Sableux!

- - - Vi äter fantastiska middagar varje kväll med franska råvaror och massa vin! (det är ju så billigt). I går låg vi på stranden och i dag har jag tagit en ridtur. På fredag får vi cyclar och då ska vi ta en tur till en insjö och sedan åka på marknaden. Inga bekymmer, bara massa avslappning, kos och goda upplevelser…en liten bit av paradiset….

- - - Nå er det 6. gang jeg er her. Denne gang bedre enn alle de andre. Utflukter nesten hver dag. Innsjøer, byer, sykkelturer, svømmeturer, osv. God mat, drikke og vær. Solen steker og vi kjøler oss ned i poolen. Vi har levd det gode liv i 10 dager. Vi ønsker oss tilbake….dette er virkelig det gode liv.

- - - For et fantastisk sted på jord! Avslappende, inspirerende, kultiverende og minnerikt! 10 dager er slett ikke nok, men virker likevel som en liten evighet med alt vi har fått oppleve her! Vi har vært i Grasse og i Aix-en-Provence på marked, i Bouduen ved den fantastiske innsjøen, og Hyeres har vi badet, vi har syklet til Gonfaron og til Gocart-banen på utrolig vakre landeveier, samt hatt et par virkelig gode dager i ro her på vingården. Barna har storkost seg med bading og med alle de gode menneskene – 14 i alt, godt innlosjerte alle mann – og nok en gang: for et fantastisk sted!! Og som vi har kost oss. Nå har vi minner for livet! Tusen takk for oss!

- - - Tio dagar i Provence låter precis som en film titel. Och precis så fantastisk underbart har vi haft det på semestern. Gott vin, vacker umgivning, fina granner & otroliga utflykter. Och sist men absolut inte minst – et härligt boende som har blitt som vårt hem. Skulle såååå gärna vilja stanna tio dagar till. Tack! PS: Vaktmäster Alains pizzor & trädgård slår det mesta!

- - - Vi har haft en fantastisk tid här i Provence. Gorges du Verdon var en fantastisk, hisnande upplevelse. Höjdpunkten i går…..vi bjöds på härligt mumsiga pizzor av Alain. Vi eldade i hans vackra trädgård. Tack för att vi fick vara här!

- - - Takk for oss! Vi har hatt en flott ferie, badet, shoppet og sett oss rundt. Vi har spist deilig mat og drukket godt!! Kommer gjerne tilbake, her er det plass til enda flere.

- - - Først vil jeg bare få si tusen takk for at vi fikk muligheten til å komme hit til dette paradis i en ukes tid med en herlig gjeng på et så fantastisk sted! Selv om jeg har sittet hjemme i forkant og vist hjemmesiden til alle som ville se, har denne perlen vært over all forventning! Atmosfæren her gir en utrolig avslappende følelse, sinnsro. I tillegg har vi vært så heldige at vi har hatt en personlig guide som har tatt oss med og vist oss de mest utrolige ting, uten værforbehold…Håper jeg får muligheten til en dag å vende tilbake til dette fantastiske stedet (eller til vakre Biot). Takk for en fantastisk uke med god mat, vin og hyggelig selskap.

- - - For et fantastisk nydelig sted! Endelig har jeg fått opplevd roen og det gode livet her i Provence. En husmorferie i varmen med nydelig mat, god vin, flotte omgivelser, avslappende dager. Bare kos! Tusen takk for denne gangen – håper det blir flere!

- - -To ganger 60 års feiring: takk for noen fantastiske dager på et fantastisk sted, sammen med noen fantastiske mennesker! Vi har hatt det flott fra 1. minutt til vi nå setter nesen mot Italia. Natur, været og atmosfæren har vært helt utrolig bra. Tusen takk for hyggelige avslappende ferie dager – på et utrolig vakkert sted. Å få oppleve resultatet av 20 års restaurering – en drøm! Takk for at vi fikk være med å feire 60 års dag(er). Även vi fikk vara med om dette härliga 120-års firandet – vi är väldigt glada över detta! Tack så mycket för fantastiska dagar – värme både från värdfolket och vädret, soligt och de sista dagarna Mistral! En ny upplevelse! Tack! Dette drømte og planla vi for 2 år siden. Hyggelig at alle våre gjester bifalt å feire oss her ……...Vi takker for oss og håper på å komme hit igjen – nå er vi mer kjent med distriktet.

- - - Tusen takk for lånet av dette flotte stedet. Vi var så heldig å bli bedt med hit av M. og E. som er her for 3. gang. Vi har fartet Provence på kryss og tvers, sett og opplevd masse. Spist god mat, drukket vin – dette er det gode liv in France! Vi kommer gjerne igjen!

- - - Annhilds malerkurs, september 2010: Takk igjen Silvia for muligheten til å være på din vakre plass. Det er til inspirasjon og glede for oss maleglade. Vi var 13 denne gangen. Alain sin mat var nydelig og atter en gang Tore med buss sjarmerende. Mye vakkert å se på tur til Cassis og Sanary-sur-Mer. Vi storkoste oss alle sammen. Jeg har deltatt på Annhilds kurs og vil få takke for et flott opphold i nydelige omgivelser. Etter forespørsel fra A.L., ble også jeg med – og angrer selvsagt ingenting! Vi har rotet og lekt med akvarell og vann, og jammen ble det noen bilder også! Vi dro av sted til dette maleriske sted, til inspirasjon for Annhilds delegasjon. Provence, det land av druer, fiken, mat og vann (som var vin). Jeg fikk være med som T’s høyre hånd for å ordne mat til de med malerisk ånd! T. Og J. (jeg) har syklet og handlet for frokost og lunsjbuffet. Og Vallat Sableux: her skulle jeg gjerne leve og dø! Men Norge atter kaller, men når man i tungsinnet faller, da vil vi tenke på dette “Samarkand”, drømmenes land, og vite at det er her! På gjensyn.

- - - Takk for noen nydelige høstdager i et vakkert hus med sjel og særpreg. De siste dagene har vi fått oppleve en brøkdel av hva det sydlige Frankrike har å by på som definitivt gir mersmak til å avlegge et nytt besøk i regionen. I morgen drar vi fornøyde hjem fylt med ny energi fra opplevelser og sanseinntrykk. Likevel ville ikke oppholdet vært det samme uten at hele familien på 15 store og små var samlet.

- - - Det er godt og vel 1 ½ år siden jeg møtte dere. Dere tok kontakt med meg ang. vårt sted S.H. i Vang i Valdres. Med dere opp til oss hadde dere med brosjyre med stedet her. Jeg ble bergtatt og tenkte at hit ville jeg ta med meg hele vår (N.) familie og feire A.’s 60 års dag (noe forsinket). Vi har hatt noen fantastiske dager her. Været har strålt fra skyfri himmel ei hel uke. Vi har spist mye god mat både her og andre steder, og mye god vin fra distriktet her. Det har blitt badet i Middelhavet og flotte gamle byer har blitt besøkt. Tusen takk for ei minnerik uke, 8 stk hele uka med 5 år gamle J. som minst og ungdommen 4 stk som kom ned torsdag.

- - - og barna skriver: Det har vert helt fantastisk vi har kost oss veldig mye di voksene har driket mye god vin og vi har spist mye god mat. Vi har spilt mye petanque og noen har badet i badestampen og det var fryktelig kalt men det var deilig når det hvar varmt og sol. Vi har vert på piknik på et jorde og der spilte vi også petanque og vi har hilst på esler. Og vi har vert hoss vaktmesteren og så på hagen hans og hilste på bamyien. VI HAR JALEFAL HAT DET BRA nå skal vi hjem i morgen HADE!! Hilsen S. og fra alle oss S. – vi er 13 stykker!

- - - Tusen takk for fantastiske dager på Vallat Sableux, en fabelaktig ramme rundt feiringen av L.’s 50 års dag. Slikt et nydelig sted: med kultur, kunst, antikviteter, gode farger og provencalsk natur. Vi har nytt dagene med mat, vin samtaler og litt sightseeing i nærområdet. Vaktmann Alain har vært hjelpsomheten selv, og han og sønnen leverte svært god provencalsk mat. Totalt har vi vært oppe i 18 personer, hvorav 3 kom svært overraskende på jubilanten, i campingbil fra Norge! Tusen takk for oss, og drømmer om en gang å komme tilbake!

- - - E.’s 30-års dag! Takk for fantastisk helg på et fantastisk sted! For et hus og sted, og for en farmor! ……Tusen takk for den beste bursdagsfeiringen “ever”!

- - -Vi har hatt en fantastisk uke. For et hus og for en atmosfære! Alt fungerte som det skulle og alle var like strålende og begeistret over å få være sammen i slike omgivelser. Vi er full av beundring og undring over alt det arbeidet som er lagt ned og det nydelige resultatet. Dette er feriestedet for de som vil leve det gode liv i Provence. Det har vært fantastisk hver morgen å våkne til de flotte fargene og spennende med jegere som jakter langs vinrankene. Vi har nydt deilig mat fraktet til huset, først av vaktmann Alain, deretter nydelig gourmet måltid fra le Gourmandin. På markedet har vi latt oss friste av de lekreste råvarer og nydt gode og sosiale måltid til langt på kveld. Husets fristende vinlager ble flittig besøkt og påfylt etter besøk på Château Beaumet ved hjelp av trillebår og barnevogn - morsomt! Det har vært en god uke for kropp og sjel. En uke var bare så altfor lite…….Ønsket mitt nå er en gang å få komme tilbake. Håper at det lar seg gjøre. Tusen takk for oss!

- - - 8 glade damer og 2 tapre menn har hatt et fantastisk opphold her. K., L. og undertegnede var her også i fjor – det ga mersmak! Matkurset har vært mangfoldig og lærerikt – vi er METTE! Vi har nydt masse vin og besøkt 2 vinslott. Elisabeth og Anne Berit har gjort en kjempejobb med å finne frem til spennende oppskrifter. Nå oser vi sikkert av hvitløk alle sammen – men du verden som vi har kost oss! Takk for oss – vi håper å komme igjen.

- - - Ja, her sitter vi da til frokost avreisedagen – vemodig! For et sted! For et kurs! Det har vært en fest fra første dag……Ble hentet av Tore som kjørte oss ut til gården i SPRUTREGN!!! Og regnet fortsatte! Men vi fant tonen sammen med våre lærere – du og du så koselig. Og så nyttig! Vi har jobbet og spist oss gjennom eksklusive menyer med kjempegod veiledning av Anne Berit og Elisabeth. Alt gikk så greit med vinglasset ved vår side…… Marked og vinsmaking hører også med. Dessertdronningen K. koste seg med søtsakene. Vaktler var heller ikke å forakte. Ja, umulig å nevne alle godsakene, men de ligger støtt rundt mage og rumpe! Så minnene vil leve lenge! Takk til dere begge Anne Berit og Elisabeth for all hygge, veiledning og undervisning! FOR ET KURS! Og for et sted! Vi reiser hjem med gode minner, anbefalinger til venner og mye kunnskap som skal prøves utover vinteren!

PS: K. plukket ned resten av fikenene og vi laget herlig syltetøy etter Silvias oppskrift. Vi fikk med oss et glass hver hjem, noe å kose oss med på søndagsfrokosten når snøen laver ned!

- - - Vi har ockuperat 13 sängplatser, 13 kuddar, 13 täcken og varit 13 till middagsbordet var afton….Dock har vi haft en vidunderlig tur med platsen, miljön, vädret och sällskapet. Ingen dag har varit den andra lik. I augusti måned känns det som om Vallat Sableux är ett av få ställen i Provence där man får vara för seg själv (hur man nu kan vara det i ett sällskap på 13…..) Vi har firat vår blivande 40-åring P. i dagarna åtta, utforsket omgivningarna, badat i badtunnan, druckit vin og tankat på solreservarna. Nu kommer vi att stå oss väl några måneder uppe i norr……Kommer gärna åter till denne vackra plats!

- - - Vi har hatt et flott opphold her på Vallat Sableux! Mye god mat har vi spist, laget av alle de gode råvarene som finnes her. Vårt favoritt rom har vært det store kjøkkenet, som har vært samlingspunkt til både frokost og kvelds. Med dørene åpne på begge sider har utsikten vært fantastisk! Vi har kost oss med flott vær hver dag, men vi har også opplevd en dag med storm. Da tok vindene med seg alle hagemøblene i løpet av en natt….Det er anbefalt å dra på vinsmaking på Château Beaumet med hyggelig vertskap og gode viner! Tusen takk for et fantastisk opphold her!! Vi kommer gjerne igjen.

- - - Tusen takk for oss. Når én gang etterfølges av to, kan det fort bli en vane. Vi er blitt enda bedre kjent i omgivelsene, og trives stort.

- - - Vi er så takknemlige for at gode venner inviterte oss med til dette himmelrike. En stor takk også til vertskapet som stiller et så fantastisk sted til andres behov! Vi har virkelig slappet av, og også opplevd en masse annet. Her er det kort vei til det meste, samtidig som man har en ”base” hvor vi har laget nydelig mat, drukket nydelig vin og bare nydt dette vakre hus og eiendom.

- - - 80-åringen A. med kone G. med 5 barn og 5 svigerbarn har hatt en fantastisk uke her på Vallat Sableux hvor vi har feiret vår eldste sønns 51 års dag, egen 80 års dag, og eldste datters 47 års dag. Rammene om alle disse begivenhetene har vært et fantastisk vær, en fantastisk Vallat Sableux, en fantastisk nabo, og herlige restauranter, herlig catering og herlige strender, og mange fine utflukter. Tusen, tusen takk for oss.

- - - At himmelen fantes på jorda – det vet vi nu! 2 flotte uker i Provence med Vallat Sableux som hjerte – hva mer kan man ønske seg? Vi har sett, spist og drukket god vin. Det blir vanskelig å vende tilbake til hverdagen. Dette er det rette stedet for ”storfamilien” – ro til hygge og nærmere bekjentskap. Takk for oss med et håp om å komme igjen.

- - - Tid for å dra –
herfra…
Ti skjønne dager –
man blir ikke mager,
men nyter og lever
nesten som grever
en liten stund,
blir utvilt og brun
i Silvias slott –
som er kjempeflott !
Adjø Vallat Sableux!
Vi kommer igjen, og igjen, og igjen…

- - - De gastronomiske opplevelsene ble inntatt på Vallat Sableux med hjelp av flybårne kokker fra Norge. Gode viner fra Marie ble inntatt i strie strømmer fra det lokale château – kan absolutt anbefales. Ingen fremmede spøkelser – kun de som var med fra Norge. Tusen takk for oss.

- - - En fryd for øyet at køre gennem vinmarkerne og ende op ved Vallat Sableux. Et sted som er omgivet af ro, og lækker rum, hvor man opdager nye ting hver dag! Vi har nydt bare at være på vingården, men har også haft et godt utgangspunkt til alle vores utflugter til bl.a. Port Grimaud, Antibes, Biot, St.Paul de Vence, St. Tropez, Ile de Porquerolles og Monaco m.m. Har også nydt nærområdet. Det er også blevet til omvisning samt vinsmagning på nabogården Château Beaumet, som blev en munter tur. Og trillebører – ja den var fyldt op. Etterfølgende nød vi Vallat Sableux Gourmet meny. En god ferie med mange opplevelser og indtryk og masser af sol…Hermed vil vi sige tusind tak for oss!

- - - Da var ferien over og vi sier farvel til Vallat Sableux etter 14 flotte dager her. Barna har vært fascinerte av dyrelivet – vi har sett harer, flaggermus, slange, firfirsler, salamandere, skilpadder og selvsagt de søte nabo-eslene som har fått tørt brød av oss hver dag. Alle jentene var på ridetur langs vinmarkene – det var en flott opplevelse! Tusen takk for oss – en ferie vi kommer til å huske lenge! Og vi kommer til å savne den vakre vingården (bortsett fra maurene og de digre billene….) Pass godt på Nansen-Hansen (den store feite firfirslen som bor under takskjegget på terrassen) !

- - - Takk for en fin uke her på Vallat Sableux. Vi har kost oss og hatt det utrolig deilig her sammen med vår datter A & co. Her er det gjennomført og stilfullt, ingen ting er overlatt til tilfeldighetene. Ute er det vakkert, Provence på sitt beste. Litt vel varmt for oss bergensere, men det tar vi med. Dagene har vært varierte, utflukter eller avslappende kos her. Kveldene på terrassen i skumringen, med noe godt i glasset, vil vi huske lenge.

- - - Vinrankor i röd jord, olivenlundar og böljande fält av röd vallmo. En forrverkligad dröm, en kaskad av färger som får regnbågen att blekna. Vilket konstverk ni här har skapat, med kärteksfulla händer – för familj och vänner att också njuta av!

- - - Vi fant stedet en sein kveldstime – nysgjerrige og sultne. Deilig med kveldsmat og god landing i franske omgivelser. Alle fant ei god seng å sove i. Å få lov til å dele eierskapets ”drøm” gjør vårt samvær her til noe mer enn en ferie. Nå sitter vi her med lys på bordet – hører på Vangelis, og nyter samværet etter dagens opplevelser. En biltur til Port Grimaud med påfølgende spasertur i Grimaud gir oss gode følelser av historie og det gode liv. I går besøkte vi markedet i Aix-en-Provence, og vi småknasket på mandelkaker. En rolig kveldsstund på vingården setter oss alle i en spesiell modus. Vi følger vår egen rytme med god mat, hvile, kalde avrivninger i badestampen og vin testing…….Nå er vi kommet til siste kvelden. Eslene likte spesielt godt sjokoladekaken de fikk i kveld. Gårsdagens opplevelser hos trøffelspesialisten i Lorgues, Chez Bruno, ble til mye matopplevelse og felles nytelse. Mandagens langtur i Gorges de Verdon var en stor naturopplevelse. Titalls store rovfugler ble observert. Kveldene her på huset vil vi huske i all fremtid. Nå må vi rydde oss ut. Vi mener vinrankene har vokst denne uka. Spøkelset hørte vi på taket i natt. Alt har stått til våre forventninger og vi takker for en fortreffelig uke. Vi kommer tilbake!

- - - Kjære Vallat Sableux! For et fantastisk sted! Gjennomførte interiører i alle detaljer – luftig og idyllisk – og stillhet og ro utendørs med vinranker så langt øyet rekker. Jo, dette er stedet for den som vil oppleve Provence på sitt beste!